Why Are You Like This – o satiră delirantă de văzut neapărat pe Netflix

Aparut recent pe Netflix, Why Are You Like This vine direct din Australia, fiind o satira deliranta de 6 episoade, care cu siguranta ca va deranja unele persoane care sunt “politically correct”.

Synopsisul serialului creat de catre Naomi Higgings, Mark Bonanno si Humyara Mahbub rezuma perfect despre ce este vorba- trei prieteni foarte buni care au in jur de 20 de ani, se impart intre locurile de munca, placere, politica identitara si nopti nebune in aceasta satira incisiva a vietii tinerilor din Melbourne.

Si rezultatul este unul total hilar. Mia, Oliver Junkeer si Penny, Naomi Higgins sunt prietene si isi doresc sa schimbe lumea, fara sa se ingrijoreze cu privire la problemele lasate in urma lor. Acestea intalnesc raul peste tot, homofobi si rasisti, ratati pe retelele sociale si isi regleaza problemele in felul lor. Si pentru a completa acest trio, il mai avem pe Austin, Wil King, un drag quuen in cautare de succes care isi ascunde depresia in spatele diamantelor Swarovski.

Marea reusita a lui Why Are You Like This tine de impertinenta protagonisitilor sai din Generatia Z care nu au deloc complexe. Mia este bisexuala, o metisa asiatica si foarte sigura pe ea. Nu prea reuseste sa reziste prea mult la un loc de munca mai mult de o zi si da mereu vina pe cei din jur. Penny este alba, este hetero si vrea sa fie cea mai buna prietena. Chiar si a celor care nu vor si care nu au cerut nimic.

Pe scurt, cele doua fac tot felul de porcarii, dar nu putem sa le detestam nici macar un moment. Vei vedea singur asta.

Un serial amuzant, impertinent, ireverentios si pur si simplu genial! Merita sa fie descoperit si se poate face binge-watching in timpul unui week-end!

Lasă un răspuns