Trăiește cum vrei

Am întâlnit de-a lungul vieții mele foarte mulți oameni care în majoritatea cazurilor în care voiau să facă o anumită acțiune se loveau de limitări și concepții cu care au fost crescuți.

Învățând în mare parte din greșelile acestora dar și din propriile mele greșeli în momentul în care am început să am regrete cu privire la diverse decizii din trecut am ales că trebuie să trăiesc exact cum vreau eu. M-am ghidat de foarte multe ori și după proverbul ce spune că mai bine să regreți o acțiune pe care ai făcut-o decât una pe care nu ai făcut-o deși aveai ocazia iar de multe ori acesta s-a dovedit a fi adevărat.

Am preferat să risc de foarte multe ori în diverse domenii doar pentru a nu avea peste ani regretul că nu am făcut asta fiindcă aș fi putut să reușesc. De altfel, riscând de multe ori, am și pierdut atât timp cât și bani însă regretele sunt zero fiindcă experiența e destul de importantă pentru mine.

Am auzit de multe ori persoane care ezitau să facă un anumit lucru de frica că o să râdă anumite persoane de ei. Cu toții știm acea perioadă când eram în școala generală și ne era rușine să stăm cu o fată deși o plăceam fiindcă ar fi râs ceilalți copii de noi. Cam așa funcționează și limitările de care se folosesc oamenii în ziua de astăzi.

În încheiere tot ce vă pot recomanda e să vă ascultați cât mai mult sufetul, creierul și intuițiile fiindcă în absolut toate cazurile sunt mai imporante pentru voi decât ceea ce spun oamenii în cazul în care ați face acțiunile respective. Dacă simți că vrei să faci un lucru atunci fă-l fără să-ți fie frică de faptul că oamenii o să râdă de tine.

Lasă un răspuns