Top 5 filme de vizionat neapărat in 2021

In anul 2021, cinefilii au de ce sa se bucure. Numeroase filme din 2020 au fost amanate pentru acest an deci va fi un an destul de incarcat. Comedii romantice, filme horror sau SF, chiar ai de unde alege.

Am putea spune ca anul 2020 nu a fost cel mai bun an. Dar speram ca 2021 va fi unul mult mai bun din toate punctele de vedere, mai ales pentru cinema si pentru platformele de streaming.

Iata deci un top al filmelor pe care trebuie sa le vezi neaparat in 2021.

Kissing Both. In vara anului 2021 ii vom regasi pe Elle, Noah si toti actorii din The Kissing Both pe Netflix. Vom sti astfel, ce alegeri va face- prietenie sau iubire? Si mai ales, vom afla daca relatia sa cu Noah este cu adevarat fara limite.

Raya and the Last Dragon. Din data de 12 martie poate sa fie vazut pe Disney+ noul lung metraj Raya and the Last Dragon. Vom urmari aici calatoria periculoasa a unei tinere razboinice pentru a salva lumea.

West Side Story. Dupa ce a fost amanat de mai multe ori, filmul lui Steven Spielberg va aparea in decembrie 2021. In meniu- cantece si coregrafie de legenda pentru un remake foarte asteptat.

Last Night in Soho. Dupa ce a fost minunata in The Queen’s Gambit, Anya Taylor- Joy va juca in acest film alaturi de Matt Smith din The Crown. Aici vom urmari destinul unei tinere pasionate de moda care calatoreste in timp si care se trezeste in Londra anilor ’60.

Gucci. Lady Gaga este cap de afis pentru noul film Gucci care va aparea in 24 noiembrie. Scenariul spune povestea Patriciei Reggiani condamnata pentru omorarea fostului sau sot, mostenitorului casei Gucci. Cantareata va juca aici alaturi de Adam Driver, Robert de Niro si Jarde Leto.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?