The Vampire Diaries – după The Originals și Legacies mai sunt prevăzute și alte spin-offuri?

Dupa serialele de mare succes The Originals si Legacies, oare mai este posibil sa mai apara pe piata un alt serial spin-off inspirat de universul vampirilor din The Vampire Diaries?

In orice caz, un lucru e sigur. Serialul The Vampire Diaries a marcat generatii intregi de telespectatori. Iar serialul a cunoscut un asemenea succes incat, au mai aparut doua seriale de success- The Originals si Legacies.

The Originals, care a avut cinci sezoane, a fost centrat pe povestea familiei Mikaelson, prima familie de vampiri originali. Dupa ce acesta s-a incheiat, s-a vrut sa se mai aprofundeze sim ai mult aceasta mitologie si universul din The Vampire Diaries. Astfel, ca a fost creat un alt serial spin-off bzat pe fiica lui Klaus, Hope.

Noul sezon va aparea in curand si noi aventuri ii asteapta pe Hope, pe surorile Saltzman si pe ceilalti student cu puteri supranaturaturale de la colegiu. Si totusi, unii fani se intreaba- oare vor aparea alte seriale spin-off inspirate din acest univers minunat?

Numerosi fani ai serialului The Vampire Diaries viseaza la un nou spin-off al acestui univers care i-a fermecat atat de tare. Mai ales cele centrate pe personaje precum Bonnie sau Davina care nu au fost exploatate pe cat meritau.

Pentru moment insa, nu este prevazut niciun astfel de serial. Julie Plec se concentreaza deocamdata pe Legacies unde cateva personaje din The Vampire Diaries sau The Originals au avut aparitii remarcabile.

Daca acest lucru inca nu este de actualitate, este un lucru posibil pe viitor, stiind ca serialele spin-off sau reboot sunt foarte la moda in ultima vreme. In orice caz, mai avem o veste buna pentru fanii The Vampire Diaries, Damon mai ales. S-ar putea ca Ian Somerhalder sa se alature si el universului Legacies intr-un episod mai special sau intr-un flaskback.

Lasă un răspuns