The Purge – 5 motive bune care să te facă să vizionezi serialul

« The Purge » nu este un serial destinat sufletelor sensibile. Sezonul 1 al serialului a aparut deja pe DVD si Blu Ray si noi iti dam in acest articol cinci motive bune care sa te convinga sa vezi serialul.

« The Purge » iti va aminti de foarte multe filme. Saga americana, “American Nightmare “, a lui James Monaco este fimul original din care se inspira acest serial. Aceeasi intriga, acelasi univers, asistand la o singura “purge” – purificare, care este autorizata o singura data pe an de catre guvernul American. Cu siguranta ca ati putut vedea aceste filme iar serialul inspirat de ele chiar nu are cum sa te dezamageasca.

Un ritm ametitor si dinamic. « The Purge” nu este un serial destinat celor mai sensibili dintre noi. Efectiv, serialul ne povesteste cum America, guvernata de care Noii Tati Fondatori autorizeaza o data pe an o noapte a tuturor crimelor, pentru a mentine printre altele, un nivel de criminalitate scazut in restul timpului. Orice tip de crima este permisa deci nu vei pierde nimic si te vei delecta cu siguranta si vei simti fiori foarte reci pe sira spinarii, daca ai curajul.

Este un « must see » al genului. Pe micile ecrane exista o multime de seriale horror care ne baga in sperieti, dar putine sunt cele care se remarca cu adevarat. « The Purge » face parte dintr-o categorie de seriale care prezinta un gen complex, care trebuie exploatat si care nu are cum sa dezamageasca fanii genului.

Un casting care trebuie neaparat sa fie descoperit. Castingul serialului « The Purge » nu numara prea multe vedete, dar actorii care joaca aici sunt incredibil de talentati. Actorii de aici fac parte in plus, din castingul celor mai celebre seriale. Aici putem vorbi despre Amanda Warren din « The Leftovers » sau Colin Woodell din « The Originals ». Lili Simmons, din “Banshee”, completeaza si ea acest casting cu mare eleganta si contribuie de minune la intriga.

Ai chef de snezatii forte? Atunci cand esti dependent de seriale, avem nevoie de toate universurile, de toate genurile si de tot felul de intrigi pentru a ne calma setea sau foamea de seriale magnifice. Serialul este un adevart concentrat de emotii si de senzatii forte.. esti sigur ca ii vei rezista sau ca ii vei face fata? Ramane de vazut…

Lasă un răspuns