Supa phô, supa plină de beneficii a iernii

Supa phô este o supa specifica pentru regiunea vietnameza care se poate consuma la micul dejun, la pranz sau la cina si de persoanele care nu vor sa consume zahar, produse lactate sau gluten.

Se pare ca acest preparat are toate sansele sa inlocuiasca toate preparatele tale traditionale preferate- iti poate incalzi intreg corpul, la fel ca si o supa de carne si de legume si ii readuce reconfortul si echilibrul. Este vorba despre un fel de mancare complet care poate intari flora intestinala si care ofera un veritabil foc de artificii de vitamine si de minerale. Mai ales datorita legumelor si mirodeniilor.

Aceasta supa este un preparata fara grasimi, care are la baza carne de vita, soia, plante aromatice, mirodenii, paste de orez si de legume. Este un preparat foarte sanatos, excelent pentru acest sezon. Este parfumata si hranitoare si aduna o multime de beneficii pentru sanatate.

Supa phô este deci cea care ne va intari flora intestinala si ne va inarma in fata agresiunilor exterioare. Supa permite mineralelor si colagenului din careîne sa se dizolve in apa. Si consumand+o, ne hranim in acest fel, microbiota,

Si pe langa carne, aceasta supa mai contine legume, plante aromatice si mirodenii. Totul formeaza cel mai benefic cocktail de minerale, de oligoelemente si de vitamine.

Plantele aromatice vor asigura doza zilnica necesara de vitamina C, indispensabila pentru a ne proteja de toate neplacerile iernii. In ceea ce priveste mirodeniile si ghimbirul ne va intari sistemul imunitar iar scortisoara va facilita digestia si va ajuta la eliminarea toxinelor datorita actiunii depurative. Cardamomul va facilita, in ceea ce il priveste sistemul digestiv dar poate lupta in acelasi timp si impotriva oboselii.

Nu degeaba este in Asia un veritabil patrimoniu culinar, un adevarat simbol al bucatariei vietnamieniene.

Aceasta supa poate sa fie insa consumata si de catre ci care vor sa slabeasca, mai ales daca vor inlocui carna de vita cu cea de pui sau cu creveti. Iar cei care isi doresc sa evite glutenul poti folosi taietei de konjac in loc de cei de orez. Este deci un preparat foarte hranitor, foarte satios si ideal pentru cei care au grija de silueta lor. Unii spun despre aceasta supa chiar ca este cea mai buna supa din lume!

Indiferent de ora, de loc sau de timp, orice pretext este cel mai bun pentru a degusta aceasta supa cu virtuti nutritionale excelente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?