Serialele care au integrat deja pandemia de Coronavirus în acțiunea lor

Oare care seriale vorbesc despre pandemia mondiala si care au ales sa o ignore? Veti afla in cele ce urmeaza…

Unele seriale au fost nevoite sa intrerupa filmarile din cauza pandemiei cauzate de noul Coronavirus. Dar cateva seriale au ales sa o integreze in intriga lor. Putem da aici drept exemplu sezonul 17 din Grey’s Anatomy. Dar nu este singurul, deoarece This Is Us l-a facut deja si el, in timp ce si altele au prevazut asta, precum Grown-ish, New Amsterdam, NCIS- New Orleans sau Chicago Fire.

Greys’ Anatomy si Station 19. Dificil sa ignori sau sa stai departe de Coronavirus atunci cand esti un serial medical. Chiar cel mai celebru serial medical. Nu-i asa? Din acest motiv, sezonul 17 din celebrul serial a prevazut deja o intriga cu privire la pandemia care a oprit intreaga planeta. Actorul Giacomo Giannioti, care are rolul lui Andrew De Luca a precizat de curand ca vor incepe sezonul 17, la o luna si jumatate dupa ce filmarile au fost intrerupte de pandemie. Este clar ca si serialul cu pompieri, Station 19, serialul cu pompieri din Seattle mai precis, va aborda si el acest subiect.

This Is Us. Creatorul serialului, Dan Fogelman a confirmat recent si el ca sezonul 5 va vorbi si el despre Coronavirus. Deci personajele nu vor mai trebui sa faca fata dramelor lor personale, ci si pandemiei mondiale care ar putea afecta cativa membrii ai familiei.

Actorul Sterling K Brown a mai precizat ca va fi abordata si tema miscarii Black Lives Matter datorita impactului sau asupra societatii americane si in restul lumii.

The Resident. Un alt serial medical, o noua obligatie de a vorbi despre COVID-19 si despre impactul sau asupra comunitatii medicale. Primul episod al sezonului 4 va reveni asupra primelor zile ale pandemiei si se focalizeaza asupra impactului pe care aceasta il va avea asupra medicilor si asistentelor care isi risca viata in fiecare moment.

The Good Doctor. La fel ca si in The Resident, inceputul sezonului 4 al acestui serial va aborda din primele secvente, se pare aceasta pandemie.

You. Joe nu va mai fi singura amenintare in serial. In noul sezon, conform producatorului executiv Greg Berlanti, ne putem astepta ca pandemia sa isi faca si ea aparitia si sa faca unele victime. In serial pandemia va fi abordata intre cele doua sezoane si in noile episoade vom descoperi doar consecintele sale.

Shameless US. John Wells va introduce si el Coronavirusul in intriga sezonului cu numarul 11. Este imposibil sa faci o comedie satirica despre o familie din clasa muncitoreasca fara sa vorbim despre ce s-a intamplat si ce se va intampla in aceasta comunitate.

The Good Fight. Inca nu se stie cum va fi abordata tema aici, dar consecintele economice ale epidemiei vor fi cu siguranta explorate in noul sezon.

Brooklyn Nine- Nine. Chiar daca este vorba despre comedie, serialul a abordat si teme mai serioase, precum rasismul in Statele Unite si se pare ca va continua pe aceasta cale. Va prezenta si cum pandemia a afectat locuitorii din New York si mai ales politistii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?