Seriale de urmărit de Halloween pentru a tremura puțin

Povesti cu case bantuite de fantome, povesti cu vrajitoare, universuri fantastice paralele, Netflix se poate mandri cu faptul ca are in catalog numeroase seriale ideal de urmarit de Halloween, pe data de 31 octombrie. Am selectat pentru voi cateva astfel de seriale. Iata-le.

Ted Bundy, autoportretul unui ucigas. Ted Bundy, care a fost executat in urma cu 30 de ani dupa ce a ucis numai putin de 30 de femei adora sa se afle in centrul atentiei insa nu isi dorea sa fie arestat si pedepsit pentru crimele sale. Bundy era unul din cei mai prolifici ucigasi in serie dar si unul din cei mai salbatici din istoria SUA.Ted Bundy este un serial ideal pentru seara de 31 octombrie.

The Haunting of Hill House. Aceasta productie Netflix apartine lui Stephen King, nasul filmelor horror. Cu The Haunting of Hill House avem parte de un serial horror extrem de bine gandit care le vorbeste direct persoanelor pasionate de filme horror si de frisoane. In program, una din cele mai bantuite case din SUA, evenimente supranaturale, o familie terifiata, intrebari filozofice si un trecut sumbru.

Stranger Things. Este un serial mai soft, nu este tocmai cel mai infricosator serial de pe plaforma. Ce zici de un maraton Stranger Things de Halloween ? Ti se pare o idee buna ?
In program – o adolescenta rebela si tulburata, o gasca de adolescenti pe bicicleta, oameni rai, chiar foarte rai, o lume paralela terifianta in care se petrec lucruri teribile si creaturi deosebit de periculoase.

Dark. La jumatatea drumului dintre serialele politiste si horror, serialul Dark spune povestea disparitiei unui baiat, disparitie care infricoseaza localnicii oraselului Winden. Winden este un orasel german cu o poveste stranie si tragica totodata. Incetul cu incetul, vanarea celui vinovat de disparitia baiatului scoate la iveala o serie de secrete teribile si pacate de neiertat.

American Horror Story. Unii il adora, altii il detesta, insa cu totii sunt de acord cu faptul ca American Horror Story ar reprezenta un maraton perfect pentru o seara de Halloween. In program: nu una, ci doua case bantuite, un sejur intr-un hotel angoasant, vrajitoare periculoase si crude totodata si o escala la hotelul Shining.

Chilling Adventures of Sabrina. Acest serial este ideal pentru un binge-watching de octombrie, de Halloween in special. Pentru Sabrina maturizarea pare extrem de dificila. Stiinte oculte, vrajitoriii, acest serial are de toate. Lui Sabrina ii este mai greu ca oricand sa impace cele doua lumi.

Lasă un răspuns