Samsung Galaxy Note Ultra 20 este un telefon ultra solid

Anuntat deja in urma cu cateva saptamani, Samsung Galaxy Note 20 Ultra face deja obiectul unor teste multiple. Canalul YouTube Phonebuff l-a supus unui drop test, comparandu-l cu iPhone 11 Pro Max. Rezultatele sunt de-a dreptul impresionante.

La fel ca in fiecare an, Samsung a dezvaluit noile modele din gama Note. Diferenta dintre gama Note si gama S consta in existenta unui stylus. Constructorul coreean ne ofera anul acesta un Galaxy Note 20 Ultra care integreaza cele mai noi tehnologii ale momentului. Momentan, este capodopera constructorului Samsung.

Dupa cum spuneam mai sus, canalul YouTube Phonebuff l-a supus unui droptest, din dorinta de a verifica cat este de solid in comparatie cu iPhone 11 Pro Max. iPhone Max este un smartphone comercializat la acelasi pret si are un gabarit similar. Verdict : Galaxy Note 20 Ultra impresioneaza.

Galaxy Note 20 Ultra indestructibilul. Testele efectuate de Phonebuff simuleaza scenarii de caderi, extrem de posibile in viata de zi cu zi. Analiza se deruleaza in patru etape : o cadere cu partea dorsala, o cadere cu fata, adica cu ecranul, o cadere tot cu fata de la o inaltime de 1,45 metri si apoi cu spatele. La fiecare cadere in parte se analizeaza 15 puncte, pornind de la design la functionalitati, apoi se analizeaza diferitii senzori (foto, cititorul de amprente digitale, accelerometru, etc).

In urma acestor teste efectuate, Galaxy Note 20 Ultra se arata extrem de solid. La o inaltime de un metru, partea dorsala se fisureaza usor in coltul superior stanga si ecranul ramane intact in timp ce iPhone 11 Pro Max iese mult mai « sifonat » in urma acestui test, practic aparatul foto nu se mai poate utiliza. Acest smartphone de la Apple iese mai bine in urma testelor efectuate in urma caderilor laterale. Note 20 Ultra este foarte putin deteriorat si pe lateral. La 1,45 metri inaltime, ecranul ramane intact dupa numai putin de 10 caderi succesive. Impresionant. Aceste rezultate excelente se explica fara indoiala datorita integrarii sticlei de protectie Gorilla Victus de la Corning, anuntat drept de patru ori mai rezistent decat Gorilla Glass 6, mai ales in ceea ce priveste cazaturile. Galaxy Note 20 Ultra se dovedeste a fi indestructibil. Un lucru excelent pentru un telefon comercializat la un pret de 1400 euro.

Ecranul lui Samsung Galaxy Note 20 Ultra are un ecran AMOLED de 6,9 inchi cu o rezolutie WQHD si cu o rata de refresh de 120 Hz. Camera selfie este de 10 mpx si beneficiaza de tehnologia Dual Pixel Autofocus. In partea din spate avem un aparat foto triplu alaturi de un senzor special, laser, special conceput pentru adancime. Camera principala este de 108 mpx, una este ultrawide de 12 mpx si celalata, un telephoto periscop de 12mpx, cu zoom optic 5x si digital 50x. Numele de Space Zoom este inca in ecuatie. In plus, S-Pen vine cu numai putin de cinci gesturi noi de control ceea ce duce totalul la 11. Gesturile noi sunt Home, Back, Recent, Screen Write si Smart Select.

Lasă un răspuns