Samsung A, S sau Note – care sunt diferențele?

Samsung lanseaza in fiecare an diferite modele de telefoane smarthpone- Galaxy S, Glasaxy A sau Galaxy Note. Dar pana la urma, care sunt diferentele intre aceste modele? Iata cateva dintre ele in acest articol, pentru a te ajuta data viitoare sa faci o alegere mai usoara.

Samsung Galaxy S. De 10 ani incoace, gama cea mai importanta de la Samsung, este fara doar si poate Galaxy S. Dar si modelul cu ajutorul caruia Samsung a reusit sa se impuna pe piata telefoanelor smartphone. Primul Galaxy S a aparut pe piata acum 10 ani, in 2010. Asta inseamna ca Samsung are ceva experienta in ceea ce priveste telefoanele smartphone. In orice caz, Samsung Galaxy S este o adevarata reusita si o adevarata provocare. Cu fiecare nou model aparut pe piata, Samsung a reusit sa impresioneze de fiecare data, propunand mereu cele mai interesante functionalitati. Sa nu mai vorbim despre camere care au devenit cele mai bune de pe piata.

Samsung Galaxy A. litera A din Galaxy A inseamna Alpha. Si este cel mai bun telefon smartpone din categoria telefoanelor mai ieftine. Concret, aceste telefoane sunt asemanatoare cu cele din seria Galaxy S, dar performantele si functionalitatile nu sunt atta de bune. Prima generatie de Samsung Galaxy A a aparut pe piata in 2014-2015. Au devenit foarte populare si de atunci, in fiecare an apar modele noi de telefoane.

Deja suntem la a sasea generatie de telefoane din seria A. avantajul acestei game este ca poti sa alegi cat de mult sa semene telefonul tau smarhpone cu celebra serie S. De exemplu, Galaxy A20e, este un excelent smartphone pe care il poti cumpara la mai putin de 200 de euro. In curand, vor aparea si modelele A21e pe piata.

Modelele Galaxy A51 si A71 sunt in mod evident mai mari, acestea oferind mai multe posibilitati. Camera, este de exemplu, mai asemanatoare cu cea a telefoanelor din seria S.

Samsung Galaxy Note. La un an dupa ce Samsung Galaxy S a aparut pe piata, Samsung a scos si Galaxy Note. Un smartphone care este special mai ales datorita ecranului sau. Mult mai mare fata de alte aparate de pe piata. Galaxy Note propune utilizatorilor sa foloseasca si un Stylus Pen, o functionalitate foarte apreciata.

Primul model a cunoscut un succes foarte mare si un an mai tarziu, succesorul sau a aparut pe piata.

Note este de fapt o combinatie intre un telefin smartphone si o tableta. Note este conceput mai ales pentru a fi utilizat de catre profesionisti mai ales datorita ecranului sau mai mare care permite realizarea unor sarcini mai usor. Telefoanele Galaxy S reprezinta o combinatie intre placere si munca. Dar ceea ce este de retinut- Galaxy Note sunt cele mai bune si mai scumpe telefoane de la Samsung.

In vara anului 2020, Samsung Galaxy Note 20 o va lua pe urmele telefonului Galaxy S20 si isi va face aparitia in toate magazinele.

Sa nu uitam ca Samsung propune un model de telefon pentru conditii extreme, Samsung Xcover, un model solid si robust care poate rezista la orice.

Lasă un răspuns