Penguin Bloom, cel mai reconfortant film al anului

In aceste momente avem nevoie de momente reconfortante, la caldura, infasurati intr-o patura, pentru a uita de frigul de afara, de lipsa de lumina si pentru a alunga depresiile specifice sezonului rece.

Penguin Bloom, noul film Netflix cu Naomi Watts in rolul principal, este ideal pentru a ne destinde putin.

Filmul incepe cu un accident teribil. Penguin Bloom are in centru familia Bloom, compusa din Cameron Bloom, sotia sa Sam Bloom (Naomi Watts) si cei trei copii. Acesti australieni merg intr-o vacanta exotica in Thailanda.

Sunt frumosi si fericiti, nimic nu pare sa prevesteasca tragedia ce urmeaza sa ii loveasca. Insa, sejurul in Asia va schimba radical viata acestei familii. Atunci cand Sam face o poza pe balcon, bara de securitate se rupe, si cade. In urma acestui accident ramane paralizata.

Sam lupta cu disperare sa se adapteze acestui nou stil de viata, in scaunul cu rotile. Incetul cu incetul, reuseste sa isi recapete speranta datorita unui erou cat se poate de atipic, o pasare pe care o numeste Penguin.

Micuta pasare pe care a “adoptat-o” Sam este ranita si nu mai poate sa zboare.

Salvarea lui Penguin, bucuria incredibila si forta pe care aceasta pasare i-o confera lui Sam in aceasta perioada extrem de dificila a vietii este o dovada a faptului ca, in ciuda tragediei, compasiunea, prietenia si sustinerea sunt prezente si sunt deosebit de importante.

Si asta este o promisiune a faptului ca vor veni zile mai bune. Aceasta pasare mica ne aminteste ca, chiar daca ne simtim fragili, pierduti, raniti, faptul de a simti iubire si de a iubi la randul nostru ne vindeca.

Un film ce poate fi considerat un adevarat balsam pentru suflet. Filmul va fi disponibil pe Netflix incepand cu data de 27 ianueie. Nu il rata.

Lasă un răspuns