Noul telefon inteligent Redmi ar putea avea 64mpx

Gigantul chinezesc in ale tehnologiei, Redmi o divizie apartinand Huawei, ar putea lansa in curand pe piata un telefon inteligent cu un aparat foto de 64mpx. Platforma Chine Weibo a publicat primele fotografii cu noul telefon care se pare ca va fi dotat cu o camera foto de 64mpx. Se presupune ca aceste poze au fost facute cu un nou aparat foto introdus de Samsung anul trecut.

Acest prim telefon de pe piata cu un aparat foto de 64mpx este in plin proces de dezvoltare si, deoarece nimic nu se mai poate ascunde in ziua de azi, deja au fost dezvaluite primele poze cu acesta. Drept urmare, Redmi se poate mandri cu faptul ca este primul constructor de pe piata care vine cu un telefon inteligent cu o camera de 64mpx, dezvaluit fiind de MIUI 10, pentru moment testat in vederea lansarii oficiale.

Pentru moment nu se stie nici ce denumire va purta acest nou telefon de la Redmi insa 64mpx este fara indoiala ceva de laudat. Posibil este si faptul ca pozel facute cu aparatul de 64mpx sa nu fie neaparat mai bune decat cele ale unui telefon cu o rezolutie mai mica, depinde de mai multi factori acest lucru.

Telefoanele oferite de Xiaomi au deja o camera foto de 48mpx insa deocamdata nu au reusit sa ne surprinda prin calitatea oferita. S-ar putea ca trecerea la camera de 64mpx sa nu fie ceva prea grozav, ramane de vazut acest lucru. Posibil este si ca Samsung sa le-o ia inainte celor de la Xiaomi si sa lanseze mai devreme decat credeam un telefon tot cu o camera de 64mpx.

Chiar daca Xiaomi nu este cunoscut pentru faptul ca vine pe piata cu produse din gama premium, se straduieste sa ne aduca telefoane in premiera la cele mai accesibile preturi de pe piata. Spre exemplu, Xiaomi Mi 9 a fost primul telefon de pe piata cu un procesor Snapdragon 855 si Mi Mix a fost primul telefon cu muchii negre foarte mici, mainstream. Cel mai probabil acest telefon va fi lansat la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor.

Zvonurile sustin ca Samsung Note 10 nu va beneficia de o camera de 64mpx asa cum se credea initial dar am putea vedea, culmea, aceasta camera foto, pe un telefon din gama mid range, pe Samsung Galaxy A70 S. Insa, deocamdata nu este nimic confirmat.

Aparent, Redmi va fi prima companie de pe piata care vine cu un smartphone cu 64mpx. In ultimii ani, incepand cu 2012, am asistat la o revolutie a megapixelilor, incepand cu Nokia Lumia care ajungea la 41mpx. Zvonurile sustin ca pana in 2020 vom asista la un telefon cu 108mpx.

Lasă un răspuns