Menținerea sănătății rinichilor

Rinichii joaca un rol esential, ei fiind niste organe vitale pentru noi, de aceea este foarte important sa ne concentram si pe detoxifierea lor. Procedand in acest fel, veti reusi sa va mentineti sanatatea intr-o foarte buna functionare si va veti bucura de acest lucru. Rinichii se ocupa de eliminarea toxinelor din organismul nostru. Ei elimina aceste toxine prin urina, acestia fiind responsabili pentru echilibrul sarurilor minerale dar si a alotor substante nutritive esentiale.

Obiceiurile rele pe care le avem pot duce la o proasta functionare a rinichilor. Acestia sunt de obicei organrele care declanseaza diverse dezechilibre in organism. Este ideal sa optand astfel pentru obiceiul de a ne detoxifia rinichii in mod natural, prin diverse metode ce ne vor ajuta sa stimulam o eliminare cat mai buna a toxinelor. Un suc natural si sanatos preparat din morcovi este o solutie foarte buna care ne va ajuta in eliminarea toxinelor, dar si in restabilirea sanatatii rinichilor nostri.

Puteti avea in vedere un suc de morcovi si de castraveti, aceasta bautura fiind foarte bogata in antioxidanti, dar si in ingrediente antiinflamatoare. Sucul este un detoxifiant excelent pentru rinichi, el continand o multime de ingrediente benefice in acest sens.

Acest suc va va ajuta si sa redati sanatatea sistemului excretor, de aceea consumul sau in stare naturala este indicat, dar si recomandat pentru a elimina toxinele din sange. Morcovul este cunsocut pentru numeroasele sale beneficii pe care le are asupra sanatatii. Acesta are niste proprietati nutritionale ridicate si in acelasi timp el reprezinta o varianta excelenta pentru tratarea afectiunilor renale.

Morcovul contine o cantitate mare de vitamien A, B, C si E, iar asimilarea acestor vitamine are rol in sprijinirea reducerii efectelor negative ale radicalilor liber asupra celulelor. Morcovul contine si o substanta numita falcarinol, ea protejand contra ciupercilor. Aceasta substanta este considerata a fi antricancerigena, de aceea consumul de morcovi ersrte oi idee foarte buna si din acest punct de vedere.

Enzimele sale contribuie si la o buna functionare a sistemului digestiv, prevendindu-se astfel constipatia. Castravetele contine foarte multa apa, acesta fiind astfel un diuretic puternic. In caz ca aveti de-a face cu retentia de lichide, castravetele poate fi o solutie foarte buna pentru voi. El va stimula si producerea de urina, ajutand in acelasi timp la o mai buna eliminare a microbilor din tractul urinar. Continutul de beta caroten al castravetelui va va reduce riscul de a dezvolta boli renale cronice.

Lasă un răspuns