Fără sezon 3 pentru Big Little Lies – veste bună sau rea?

Big Little Lies a revenit pe micile ecrane in iunie cu un extrem de asteptat sezon 2. Un mic sfat – savurati din plin fiecare moment al acestui nou sezon deoarece, cel mai probabil, va fi si ultimul.

Creatorul David E.Kelley a indicat faptul ca un al treilea sezon al serialului nu este planificat, ca nu exista niciun fel de plan de acest gen pentru moment. A mai adaugat faptul ca ii place cum se termina sezonul 2, deci, cel mai probabil, acesta va fi si sfarsitul serialului.

Cu toate acestea, producatorii si actritele serialului Big Little Lies – Reese Whiterspoon si Nicole Kidman in special – au spus ca ar fi mai mult decat bucuroase sa joace intr-un sezon cu numarul 3 al serialului. Kelley a sugerat in urma cu ceva timp faptul ca era deschis la posibilitatea unui al treilea sezon asta in timp ce era ferm convins ca serialul va avea un singur sezon. Asta declara in 2017. Insa, acum, pare ferm convins ca serialul va avea doar 2 sezoane.

Sezonul 2, in timpul caruia Andrea Arnold il inlocuieste pe Jean-Marc Valee pe postul de realizator, exploreaza latura insidioasa a minciunilor, durabilitatea prieteniilor, fragilitatea casniciei si, bineinteles, ferocitatea parenting-ului. Relatiile vor deveni din ce in ce mai tensionate si loialitatea se va eroda.

In plus, un al treilea sezon este putin probabil si datorita faptului ca actritele – Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep, Laura Dern, Zoe Kravitz et Shailene Woodley – au o multime de proiecte si ar fi destul de greu sa le reuneasca pe toate odata pe micul ecran. Presedintele HBO, Casey Bloys a declarat ca adora acest grup de persoane (actritele) insa realitatea este ca unele din aceste actrite sunt extrem de ocupate, au o multime de proiecte in derulare la Hollywood. Si HBO are contracte cu unele din ele. Spre exemplu, Nicole Kidman va juca intr-un alt serial HBO, The Undoing. Un sezon 3 al serialului Big Little Lies nu ar fi deci realist. Insa, daca printr-o minune, toate aceste actrite ar reusi sa isi sincronzieze programul, Casey ar mai lucra cu ele cu mare placere.

Casey a mai declarat ca fanii serialului s-au declarat multumiti de felul in care s-a incheiat serialul. Sezonul 2 a reprezentat o sansa pentru toata lumea implicata si toata lumea isi doreste ca serialul sa se termine cat mai frumos cu putinta. Shailene a declarat recent ca faptul de a fi avut onoarea sa lucreze pentru al doilea sezon cu Meryl Streep a facut din ea o actrita mai buna. A declarat ca Meryl este pur si simplu incredibila si ca este de parere ca nu a facut decat sa ridice standardele acestui serial.

Lasă un răspuns