Cosmic Sin: Bruce Willis înfruntă extratereștrii

Bruce Willis se reintoarce in forta pentru a salva lumea. De data aceasta, o amenintare extraterestra este cea care ne vrea raul, intr-un viitor destul de indepartat.

Bruce Willis, eternul salvator al umanitatii
De mai multi ani, cariera lui Bruce Willis a luat o traiectorie care seamana in mod straniu cu cea a lui Nicolas Cage. Adica, o inlantuire de filme de categoria B sau Z, adica cu buget redus. Din cand in cand, mai gaseste proiecte interesante. Spre exemplu, rolul din Glass sau Moonrise Kingdom. Il vom vedea in curand in Cosmic Sin. Un film SF realizat de catre Edward Drake. Dar, din trailer, ne dam seama ca este un film care nu va revolutiona genul.

Intriga filmului se desfasoara in anul 2525, adica la 100 de ani distanta de cand oamenii au resuit sa colonizeze alte planete. James Ford (Bruce Willis), un soldat pensionat de ceva timp, este chemat pentru a participa la o misiune esentiala pentru supravietuirea umanitatii. Un grup de soldati aflati in misiune pe o planeta necunoscuta au fost atacati de extraterestrii, deloc multumiti de aceasta aparitie pe teritoriul lor. Oamenii inteleg ca sunt tinta acestei amenintari venite din alta lume. In timp ce un atac este pus la cale, menit sa elimine Oamenii, Ford, Eron Ryle (Frank Grillo) si o echipa de soldati vor fi nevoiti sa se alieze pentru a impiedica producerea unei catastrofe. Extraterestrii din Cosmic Sin sunt periculosi deoarece pot infecta oamenii si sa preia controlul asupra corpului lor.

De multa vreme nu l-am mai vazut pe Bruce Willis intr-un film SF bun. Cu totii ne amintim de sacrificiul sau din Armageddon. Ultima sa incursiune in acest gen a fost in Vice. Universul Cosmic Sin seamana cu ce am vazut deja de zeci de ori. Cu alte cuvinte, Bruce Willis continua sa joace in filme care nu ii sunt favorabile…

Lasă un răspuns