Cele mai bune seriale Netflix ale momentului

Serialele abunda pe Netflix si brusc, nu mai stim la ce sa ne uitam. Datorita acestei selectii vei putea alege din cele mai bune seriale Netflix ale momentului. Selectia noastra se vrea a fi una eterogena de aceea am inclus seriale britanice, franceze si americane, din toate genurile.

Stranger Things. Daca esti fan science-fiction sau horror atunci acest serial este perfect pentru tine. Intr-o seara de toamna a anului 1983 un baiat in varsta de 12 ani, Will, dispare brusc. Mama sa, politia, cei mai buni prieteni si enigmaticul Onze vor porni in cautarea sa. Sezonul cu numarul 3 va fi lansat in aceasta vara.

Outlander. Iti plac serialele istorice? Sa ne intoarcem in timp impreuna cu Claire Randall aceasta infirmiera din al Doilea Razboi Mondial care se trezeste propulsata in anul 1743, in plin conflict, conflict desfasurat intre Highlanders din Scotia si Marea Britanie. Claire duca o viata dubla, una in secolul 20 si alta in secolul 18. Claire are o multime de noi responsabilitati (spionaj, sotia unui al doilea barbat) si sa faca fata unor situatii extrem de periculoase.

La casa de Papel. Casa de Papel ne scufunda in culisele a ceea ce se vrea cea mai mare casa a Spaniei – Fabrica Nationala de Moneda si de Timbru. Hotii vor incerca sa puna mana pe fabuloasa suma de 2,4 milioane fara sa existe victime. Operatiunea meticuloasa este dirijata de catre un personaj enigmatic cunoscut sub numele de Profesorul care, cu aceaza ocazie, a reunit o echipa de raufacatori. Atentie, adesea, diavolul se afla in cele mai mici detalii….

Dark. Dark este un serial german care ne face sa pierdem cu usurinta notiunea timpului, trecut, prezent si viitor, toate se amesteca in acest serial. La Winden, mai multe disparitii misterioase ale unor copii seamana haosul in comunitate. Oraselul ascunde o multime de secrete care trebuiesc doar scoase la iveala. Daca ti-a placut serialul Stranger Things, cu siguranta iti va placea si acesta.

Elite. Elite este un serial thriller spaniol, gasim o mare parte din actorii din Casa de Papel. Vom urmari povestea lui Nadia, Christian si Samuel, trei adolescenti din clasa populara care intra la Las Encinas, o scoala celebra si extrem de selectiva. In timp ce acstia sunt convinsi de faptul ca vor avea sansa unui nou inceput, o multime de altercatii si dispute vor izbucni intre ei, intre ei si intre alti elevi, nimic suprinzator.

Better call Saul. creat de catre Vincent Gillighan, serialul se concentreaza asupra lui Saul Goodman, inainte ca acesta sa devina avocat cunoscut, angajat de catre Walter White. Ai sesizat conexiunea?

Black Mirror. In ziua de azi, noile tehnologii ne insotesc peste tot. Acestea ne ajuta sa muncim mai eficient, sa comunicam mai bine si sa ne distram. Insa, cum este cazul mai multor lucruri, se intampla sa mai si abuzam. Pana cand ne dam seama ca am cam pierdut controlul. Acest serial pune in lumina raportul dintre noile tehnologii si oameni, intr-un viitor apropiat.

Lasă un răspuns