Cele mai bune routere WiFi în Martie 2021

Ai nevoie sa iti maresti sau sa iti extinzi reteaua Wifi? Daca limitele impuse de operatorul tau incep sa iti puna probleme atunci poate ar fi mai bine sa treci la o solutie alternativa cu aceasta selectie a celor mai bune routere Wifi in martie 2019.

Cel mai complet, Asus RT-AC88U
Routerul Asus RT-AC88U are tot ce ii trebuie unui astfel de produs insa acest lucru vine, bineinteles cu un pret destul de ridicat. Daca dispui de bugetul necesar acesta este routerul de care ai nevoie, unul din cele mai bune de pe piata la momentul actual. Este nu doar cel mai recent router de la Asus cu banda dubla insa este si cel mai bun router propus de acest producator pana in prezent. Dispune de 8 porturi Gigabit LAN compatibile Dual WAN.

TP-Link Archer MR 400, un router 4G, ideal pentru reteaua mobila acasa
Daca accesul ADSL, adica fibra, este acum disponibila cam peste tot in orase, nu se poate spune acelasi lucru despre zonele rurale. Uneori, retelele 3G/4G vor difuza o mai buna conexiune decat cea oferita de ADSL. TP-Link propune routerul Archer MR 400, care permite recuperarea conexiunii si o difuzare la fel de buna ca a principalilor operatori de cablu.

Google WiFi, un router cu satelit pentru extinderea retelei
Google propune aici un router sobru botezat Google WiFi. Principalul sau avantaj este pretul fara ca acest lucru sa vina cu sacrificii sau compromisuri in ceea ce priveste designul sau eficienta. Are drept rol, datorita satelitilor sai, extinderea retelelor fara fir in locuintele in care operatorii au probleme in a face acest lucru. Insa, in mod obligatoriu, trebuie sa folosesti serviciile Google, sa ai un cont si o aplicatie mobila.

Dodocool N300 DC38WEU
Acest router minuscul are avantajul ca, in ciuda dimensiunii sale minuscule isi face foarte bine treaba – aceea de a imbunatati semnalul Wifi. Este un router ideal pentru persoanele care au obiceiul sa calatoreasca si au nevoie de semnal Wifi.

Netgear Orbi
Netgear Orbi nu este un router simplu ci un sistem alcatuit dintr-un router si unul sau mai multi sateliti care vor prelua franele pentru a duce conexiunea in toate incaperile din casa. Pe langa un design extrem de ingrijit, Netgear Orbi este eficient si simplu de configurat, se manevreaza de pe un PC sau de pe o aplicatie pentru a oferi o retea mai puternica decat cea oferita de operatorii de cablu.

Synology RT2600 ac
Daca ai nevoie sa creezi o retea domestica performanta si personalizabila, atunci routerul RT2600 ac este probabil routerul de care ai nevoie. Acesta este nu doar unul din cele mai rapide routere Wi-Fi de pe piata ci si un router care ofera o panoplie de functionalitati, dintre cele mai complete. Si, daca este conectat la un hard disk extern, se poate transforma cu usurinta intr-un server de stocare a retelei (NAS) pentru a partaja datele si pentru difuzarea continutului spre terminale locale sau la distanta. O solutie ideala pentru a crea o retea domestica fiabila, fara compromisuri si securizata.

Lasă un răspuns