Cele mai bune jocuri gratuite pentru iPhone

Datorita selectiei noastre de jocuri te poti juca pe iPhone-ul tau fara sa cheltui nimic. Iti poti transforma rapid si usor telefonul iPhone intr-o consola datorita acestei selectii ale celor mai bune jocuri gratuite. Toate aplicatiile citate in acest articol sunt gratuite insa pot contine publicitate sau ti se poate cere sa platesti pentru a debloca un anumit nivel.

Pokemon GO. Cu Pokemon GO nu mai ramai inchis in casa, poti porni in aventura in exterior, in gradina sau pe strazile orasului. Intra in pielea unui dresor de Pokemoni care nu sunt vizibli decat prin intermediul camerei telefonului. Daca dai peste un Florizarre sau peste un Rondoudou atunci lanseaza o Pokeball pentru a-i prinde si selecteaza-ti echipa pentru a infrunta dresorii. Peste 100 de Pokemoni diferiti asteapta sa fie gasiti.

Super Cat Tales 2. Super Cat Tales Original este un joc de platforma clasic care pune in scena o gasca de pisici care exploreaza o insula misterioasa, in cautarea congenerilor lor. In continuarea jocului, Super Cat Tales 2 pisicile se reintorc pentru a dejuca planurile unei invaziuni ale unei misterioase armate de soldati de plumb. O multime de surprize, o aventura nebuna si amuzanta, compusa din povesti dragut scrise. Acest joc reprezinta un melanj perfect intre platforma si explorare, vi-l recomandam cu caldura.

Beneath the Lighthouse. Ce exista sub un far? In realitate nu stim acest lucru dar, in Beneath the Lighthouse va putem spune acest lucru, este Infernul. In acest joc vei intra in pielea unui baiat care isi cauta dispera bunicul. Motivat, micutul este nevoit sa parcurga drumuri subterane si pesteri cu pereti acoperiti de tepi si alte pericole pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit.

Asphalt 8 – Airborne. Asphalt 8 – Airborne este un excelent joc de curse dezvoltat de Gameloft. Alege-ti bolidul dintr-o selectie de 90 de masini, parcurge orase hiper-realiste si straduieste-te sa ajungi primul la linia de sosire. Un mic sfat, nu ezita sa iti impingi putin adversarii, acest lucru te va ajuta.

Cally’s Caves 3. Cally’s Caves este un super joc si trebuie sa le multumim dezvoltatorilor pentru faptul ca l-au lasat gratuit pentru noi. Povestea? Parintii lui Cally tocmai au fost rapiti de un om de stiinta malefic. Cally decide sa faca ceea ce ar face orice fata de varsta sa ar face, sa ia pistolul in mana si sa porneasca in cautarea acestora.

Imago. Imago este un puzzle asemanator dar mai complex decat Threes!. Dar nu te ingrijora, jocul te va ghida inca de la inceput. Pe scurt, va trebui sa fuzionezi casute de aceeasi culoare, dupa care de acelasi numar, pana cand acestea devin prea mari si sunt redivizate in casute mai mici. Scopul este acela de a obtine cel mai important numar posibil.

King Rabbit este regele iepurilor si tocmai a fost rapit. Tu, ca jucator, trebuie sa pornesti in cautarea sa si sa il eliberezi. Atentie, pe drum, vei intalni o multime de dusmani si obstacole, va trebui sa dai dovada de mult curaj pentru a trece peste ele. Progresiv, King Rabbit se complica.

Lasă un răspuns