Ce spune forma buzelor despre tine

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului…dar si buzele. Buza inferioara este mai groasa decat cea superioara? Arcul lui Cupidon nu este atat de pronuntat? Buzele tale sunt subtiri si fine? Toate acestea au o anumita semnificatie. Citeste in cele ce urmeaza ce spune forma buzelor despre tine.

In functie de forma pe care o ia Arcul lui Cupidon sau in functie de grosimea buzei superioare in raport cu cea inferioara, poti sti daca esti o persoana generoasa sau deschisa. Cel mai important lucru pe care il poate spune forma buzelor despre tine este modul in care te comporti intr-o relatie si cat esti de generos.

Buze de marime medie. Buzele tale nu sunt nici subtiri, nici pulpoase, sunt de marime medie. Ai un arc al lui Cupidon nu foarte bine definit dar totusi vizibil. Daca ai o astfel de forma a buzelor inseamna ca iti plac relatiile stabile. Cand te afli intr-o relatie nu pui niciun fel de problema, nu esti dramatica si te dedici trup si suflet acelei relatii.

O buza superioara mai pulpoasa in urma chirurgiei estetice. Conform filozofiei chinezesti, in cazul in care ti-ai modificat buzele nu faci decat sa aduci dereglari in cadrul sistemului tau general, drept urmare, iti vei schimba destinul. Daca perturbi echilibrul oferit de trasaturile tale naturale iti vei schimba drumul care ti s-a trasat deja. Iti alterezi personalitatea cu alte cuvinte. Daca buza superioara este mai groasa decat cea inferioara in urma unei interventii acest lucru inseamna ca adori sa creezei tensiune in sanul relatiei de cuplu. Daca buza superioara este in mod natural mai groasa decat cea inferioara atunci acest lucru inseamna ca esti atenta si ca tii cont de nevoile partenerului de viata.

Buze groase naturale. Aceasta forma a buzelor se afla in stransa legatura cu o dorinta de maternitate, de a fi mama si arata cat de grijulie esti cu ceilalti. Esti o persoana generoasa care isi regaseste satisfactia atunci cand se gandeste la ceilalti inainte de a se gandi la sine insusi.

Buze subtiri. Esti o persoana solitara dar acest lucru nu te deranjeaza deloc. Nu ai nevoie sa fii insotita pentru a te simti bine. Iti este destul de greu sa te apropii de cineva, sa te imprietenesti cu cineva, spre deosebire de persoanele cu buzele groase insa acest lucru nu inseamna ca nu esti o prietena sau o partenera de viata buna.

Buze cu un arc al lui Cupidon in V. Aceasta forma a buzelor inseamna ca stii sa comunici fara probleme cu ceilalti, ca esti o persoana creativa. Exista momente in care nu te gandesti la ceea ce spui, iar acest lucru ii poate afecta pe cei din jur.

Buze cu un arc al lui Cupidon rotunjit. Esti o persoana extrem de amabila. In general, persoanele cu aceasta forma a buzelor dau dovada de compasiune, sunt mai rabdatoare si se gandesc la ceilalti.

Gura mare cu buze groase sau normale. Esti generoasa, intotdeauna gata sa ii ajuti pe ceilalti. O persoana cu o gura mare si cu buze normale sau groase nu se gandeste la ceilalti ci doar la ea.

Lasă un răspuns