Care sunt cele mai bune telefoane inteligente ale lunii martie?

Alegerea unui smartphone nu este una usoara. Independent de pret, performante, autonomie a bateriei sau aptitudini ale camerei foto, trebuie sa determini cum vei folosi telefonul si care sunt prioritatile tale. Am selectat pentru tine cateva din cele mai bune telefoane inteligente ale momentului.

Cel mai bun telefon din gama premium – Samsung Galaxy Note 9
Cu modelul sau Galaxy Note 9, Samsung a dat lovitura. Este vorba despre un condensat al tuturor tehnologiilor moderne oferit de producatorul coreean. Note 9 are de toate si nu comite absolut nicio eroare atunci cand este folosit. Este pur si simplu un telefon de top al momentului.

Cel mai bun raport calitate/pret la 500 de euro – OnePlus 6T
La fel ca anul trecut, OnePlus ne ofera in aceasta primavara o versiune T a telefonului sau inteligent OnePlus 6. Si, la fel ca anul trecut, OnePlus 6T vine sa corecteze greselile predecesorului sau. Cea mai mare imbunatatire este la nivelul camerei foto, telefonul vine cu un Flagship Killer. 6T are un breton mai mic decat predecesorul sau, avem o simpla picatura de apa. Cireasa de pe tort este oferita de un senzor de amprente ascuns sub ecran pentru un design mai ingrijit. Un must have in aceasta gama de pret.

Cel mai bun raport calitate/pret la 200 de euro – Xiaomi Mi A2
Dupa un Redmi Note 5 care a stiut sa se impuna pe piata, fara nicio urma de indoiala pe segmentul telefoanelor inteligente la un pret de pana la 200 de euro, Xiaomi a revenit cu telefonul Mi A2, in acelasi segment de pret. Acesta din urma s-a inspirat in mare parte de la gloriosul sau verisor, dar de aceasta data Android One in locul MiUI. Drept urmare, avem parte de o intefata mai consensuala. La un pret atat de scazut nu putem avea pretentii prea mari, mai ales in materie de fotografii, insa restul caracteristicilor, printre care un Snapdragon 660, ii confera un excelent raport calitate/pret.

Alternativa la gama premium, iPhone XS Max
iPhone XS Max este un telefon care pare sa bata toate recordurile, atat in ceea ce priveste diagonala ecranului cat si bateria. Este telefonul perfect pentru a inlocui un iPhone 6/7/8 Plus, ofera performante audio/video nemaintalnite pana acum la un iPhone, o autonomie solida si o superba calitate de afisare. Pretul este de 1255 de euro (varianta de 64GB) sau 1427 de euro (varianta de 256GB).

Huawei Mate 20 Pro, o alta alternativa la gama premium
Am putea rezuma acest telefon astfel – un condens al tuturor tehnologiilor de varf ale constructorului Huawei. Un ecran OLED curbat pe margini, recunoastere faciala 3D, senzor de amprenta sub ecranul telefonului, performante fulgurante, o autonomie superioara mediei si o camera foto tripla. Iata principalele argumente in favoarea achizitionarii acestui telefon, o alternativa la un pret mai accesibil la telefonul din gama premium prezentat mai sus, Samsung Galaxy S9. In ciuda unor defecte, acest telefon de la Huawei se numara printre cele mai bune telefoane ale lunii martie 2019.

Lasă un răspuns